30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

AKP adayı esnaftan destek istedi

AK Parti'den Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, ilçedeki esnafı ziyaret etti. Haberdar sorunlarını dinlediği esnaften büyük destek gördü.

Seçim çalışmalarını sürdüren Emin Haberdar, İzzetpaşa Mahallesi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Şişli'de hizmet için çalışacaklarını söyleyen Haberdar, "Bir üniversite ile çalışıyoruz. Şişli ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. Şişli'de en büyük sorun otopark sorunu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bizim ortaklaşa 11 adet otopark projemiz var. Bunları uyum içinde çalışarak hayata geçireceğiz" dedi.

Esnaftan destek gören Haberdar daha sonra Duatepe ve Esentepe Mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, "Başkan seçilirseniz sizi yine karşımızda görebilecek miyiz? İşsizlik sorunu ne olacak?" şeklindeki sorularına Haberdar, "Benim telefonlarım 24 saat açık ve bu telefonlara ben cevap veririm. Bu iş hayatımda da böyleydi. İşsizlik sorununa gelince okulların güvenliğini biz sağlayacağız ve güvenlik elemanları alacağız. Perpa ve Osmanbey'deki tekstil firmalarına giderek eleman alacaklarsa Şişli'den almalarını isteyeceğiz. Bu şekilde işsizlik sorununa çözüm bulmaya çalışacağız" diye cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 14:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?