3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

AKP'de aday bolluğu!

Eminönü ile birleştirilmesinden sonra İstanbul'un en önemli ilçesi konumuna gelen Fatih'te, özellikle AK Parti'de belediye başkan aday adayı bolluğu yaşanıyor.

Başvuruların bitmesinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen başvuruda bulunan aday adaylarının sayısı 12'ye ulaştı. Aday adayları içerisinde mevcut başkanlardan Mustafa Demir, Nevzat Er, akademisyen ve iş hayatından tanınan simalar bulunuyor.

İstanbul'un 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti ilan edilmesinde büyük katkısı olan, tarih ve turizm açısından en önemli ilçesi konumuna gelen Fatih'te belediye başkanlığına aday adayı olup 5 bin YTL'yi yatıran isimler tanıtım kampanyalarına başladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer'in oğlu M. Köksal Özer, dünya hafızlık yarışması birincisi Selman Okumuş da aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bunların yanı sıra Yakup Karaoğlu, Salih Şadoğlu, Barış Boyacı, Coşkun Aksu, Armağan Tarık Alioğlu, Hayri Baraçlı, Osman Albayrak ve Mustafa Damar da AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

Zaman
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 15:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut aksakal IP: 188.3.78.xxx Tarih : 9.02.2011 15:23:36

fatihin tek fatihi sayın barış boyacı başkanımız olacak allahın ıznı ıle başkanımız urettıgı projelerle proje fabrıkası dıye anılıyor fatıh te rutın beledıyecılık lıstede olan dıger adyların ısı o yuzdendır kı fatihin fatihi dıyorum