30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

AKP'li vekilden Şişli adayına destek

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, partisinin Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak, destek istedi.

Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın ile birlikte İzzetpaşa Mahallesi'nde esnaf ev ziyaretlerinde bulundu. Kalsın, ziyaretler sırasında esnaflardan Haberdar için destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Canan Kalsın ve Emin Haberdar, daha sonra ev ziyaretlerinde bulundu.

Gittikleri evlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Kalsın ve Haberdar, çözüm yollarını anlattı. Emin Haberdar, Şişli'nin çeşitli sorunları olduğunu belirterek, en büyük sıkıntının otopark sorunu olduğunu söyledi. 11 tane otopark projesi hazırladıklarını anlatan Haberdar, "Şişli meydanını da büyüteceğiz. Söylediklerimizi yaparız, yaptıklarımızı söyleriz" dedi.

Milletvekili Canan Kalsın ise Şişli'de AK Parti anlayışı bir an önce başa gelmesi gerektiğini belirterek, "Bizim için bu çok önemli. Hizmeti yaparsa AK Parti yapar" diye konuştu. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kalsın, "Şişli'nin sıkıntıları var. Bizde bu sıkıntıları biliyoruz. Bende adayımız Emin Haberdar için desteğe geldim. Şişli bir an önce AK Partili belediyeye kavuşmalı. Çünkü Şişli İstanbul'un önemli yerlerinden biri. Sayın Başbakanın programı yoğun ama Şişli'ye gelme gibi bir niyeti var. Gelmese bile mutlaka mitinglerinde Şişli'den bahsederek buranın alınması gerektiğini söyleyecektir" şeklinde konuştu.

Ev ziyaretlerinin ardından Taksim Spor Kulübü'ne giden Emin Haberdar, klüp başkanı Garo Hamamcıoğlu'ndan da destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?