30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

AKP'ye yoğun katılım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Güngören İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda il genel meclisi adayları açıklanırken, 97 yeni üye de partiye kaydını yaptırdı.

Köyiçi Kültür ve Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman ile AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan Güngören Belediye Başkan Yücel Karaman, "Seçime artık sayılı günler kaldı. Küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakarak daha çok çalışmalıyız" dedi.

Güngören ilçesinden sorumlu bir milletvekili olduğunu hatırlatan AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit ise, "Fırsat buldukça Güngören teşkilatı ile bir araya geliyorum ve görüyorum ki, Güngören teşkilatımız hakikaten takdire şayan bir çalışma yürütüyor. Seçimlere artık kısa bir süre kaldı. Çalışmalara daha fazla hız vermeliyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelerin tanıtımı gerçekleştirildi. Gecede 97 yeni üyenin partiye kaydının yapıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 14:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?