4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Aktütün gazisine son görev

Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Cenk Topal, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Topal'ın arkadaşları, cenaze töreni boyunca gözyaşı döktü. Topal'ın kız kardeşi, cenazenin helallik alınmak için getirildiği evlerinin önünde bayıldı.

İstanbul'a getirilen Cenk Topal'ın cenazesi, Küçükçekmece Fatih Camii'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına; Cenk Topal'ın babası Cengiz Topal, kardeşi Caner Topal, çok sayıda akrabası ve arkadaşları ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay katıldı. Baba Topal, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına gelen Cenk'in arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

Askerliğini yaptığı Eskişehir'den izine geldiğini söyleyen Cenk Topal'ın arkadaşı Hasan Bektaş, Cenk'in Küçükçekmecespor taraftarı olduğunu söyledi. "20 gün olmuştu terhis olalı. Bir haftadır çok durgundu." diye Bektaş, gözyaşlarına hakim olamadı. Bu arada, Cenk Topal'ın, İnegöl'de oturan teyzesini ziyarete gittiği öğrenildi.

Cenaze namazının ardından Topal'ın tabutu, helallik alınmak için evlerinin önüne getirildi. Cenazenin buraya gelmesiyle birlikte Cenk Topal'ın akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Kız kardeşi Yeliz Topal, baygınlık geçirdi. Yeliz Topal, vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Daha sonra Cenk Topal'ın cenazesi, Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şemdinli'de askerliğini yaptıktan sonra 20 gün önce terhis olan Cenk Topal, İnegöl-Yenice yolunda kontrolden çıkan içinde bulunduğu otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Zaman
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 17:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?