4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Alabora olan balıkçı teknesi battı

Büyükçekmece sahilinde dün akşam bir balıkçı teknesi alabora oldu. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda teknede 3 kişinin olduğu tahmin ediliyor.

Olay dün akşam saatlerinde Büyükçekmece sahilinde meydana geldi. İskele açıklarında bir balıkçı teknesinin battığını gören vatandaşlar durumu hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik botları, denizde yaklaşık 4 saat araştırma yaptı.

Havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmalarında batan tekne ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Görgü tanıklarından Yüksel Demir, bir teknenin dumanlar çıkararak battığını gördüklerini ve durumu hemen polise bildirdiklerini söyledi. Teknede bulunan şahıslar hakkında bölge esnafının herhangi bir bilgisinin bulunmadığını belirten Demir, "Teknede kaç kişinin olduğunu bilmiyoruz ama 3 kişi oldukları tahmin ediliyor. Şahıslar bölgedeki balıkçılardan olabilir" dedi.

Polis olayla ilgili açıklama yapmazken, batan teknede bulunduğu öne sürülen 3 kişinin kimlik tespiti için araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 14:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?