30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Alacağını istedi, hayatıyla ödedi

Bayrampaşa'da alacak verecek yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada 2 kardeş bıçaklandı. Kardeşlerden 1'i hayatını kaybederken, saldırgan baba, oğul kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi, Kocatepe Caddesi üzerinde bulunan Adalı Kafe'de meydana geldi.

İddiaya göre, Hasan Atılgan (31) ve kardeşi Abdülkerim Atılgan (27), bir tekstil işinden dolayı 80 bin TL'lik alacakları bulunan İsmail Tokuş ve oğlu Fatih Tokuş ile konuyu konuşmak üzere kafede buluştu.

Taraflar arasında hararetli bir şekilde başlayan konuşma kısa süre sonra sözlü tartışmaya dönüştü. Tartışma daha da büyürken, kafe sahibi tarafları dışarı çıkardı.

Dışarı çıkan Hasan Atılgan ve kardeşi Abdülkerim Atılgan ile İsmail Tokuş ve oğlu Fatih Tokuş dışarı da tartışmaya devam etti. Daha da büyüyen kavgada taraflar birbirleriyle yumruklaştı.

Babasının yumruk yediğini göre Fatih Atılgan, cebindeki bıçağı çıkartarak iki kardeşi bıçakladı. Olay yerine polis ve ambulans çağrılırken, yaralı iki kardeş Sultançiftliği'ndeki Bahat Halk Hastanesi'ne kaldırıldı.

7 çocuk babası Hasan Atılgan hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kardeşi Abdülkerim Atılgan ise ameliyata alındı.

Öte yandan, İsmail Tokuş ve oğlu Fatih Tokuş'un olayın ardından 34 UF 3404 plakalı araçla kaçtıkları öne sürüldü. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.

Bir görgü tanığı ise kahvede başlayan tartışmanın küfürleşme ile devam ettiğini ve şahısların dışarıda birbirlerini bıçakladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 21:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan gül IP: 78.191.61.xxx Tarih : 8.02.2009 23:06:26

ya çok üzüldüm ikiside küçükköy bahattaydı gözlerimin önünde ağladım tanımadığım halde hayat 80 ytle için tü kahrolasın istanbul