4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Alemci eski muhtar adayı gözaltında

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nin muhtar adayı iken iki travesti ile birlikte kokain alemi yaparken yakalanan S.K bu kez korsan otopark işlettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 

Alemci eski muhtar adayı S.K, bu sefer de korsan otopark işlettiği gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alındı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Beyoğlu Sütlüce Mahalle Muhtarlığı için adaylığını koyan S.K, seçimlere kısa bir süre kala Kasımpaşa'da bir evde iki travestiyle birlikte kokain partisi yaparken yakalanmıştı. İhbar üzerine harekete geçen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda 3 ayrı adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Sütlüce'de bir evde izine rastlanan S.K, daha sonra gözaltına alındı. 

Sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilen S.K'nın üzerinde yapılan aramalarda iki kullanımlık kokain maddesi ele geçirildi. 

Bayrampaşa ve Beyoğlu'nda iki ayrı korsan otopark işletmek suretiyle haksız kazanç temin ettiği öne sürülen Kutsal'ın emniyetteki sorgusu sürüyor. 

Daha önce Narkotik Polisi tarafından Kasımpaşa'da bir evde gözaltına alınan S.K iki travesti ile birlikte kokain alemi yaparken gözaltına alınmış ve evde yapılan aramalarda içime hazır 10 gram kokain maddesi ele geçirilmişti. Operasyon sonrası S.K'nın polise verdiği ifadelerde otopark mafyalığını legal hale getirmek için muhtarlığa adaylığını koyduğunu açıkça ifade etmişti. Kutsal ayrıca uyuşturucu kullandığını da gözaltına alındığı ilk operasyonda itiraf etmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 21:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?