30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Alevler minik Emre'yi yuttu

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında 1.5 yaşındaki çocuk yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Ataşehir İlçesi Yenisahra semti Barbaros Mahallesi, Barbaros sokakta bulunun bir ikamette yangın çıktı. İddiaya göre, Selma Karlıçalı, su almak için kısa süreliğine dışarıya çıktığında evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında 1.5 yaşındaki Emre Karaçalı feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için, hemen müdahaleye başlarken, küçük Emre'nin annesi Selma Karlıçalı ve yakınları da "İçerde çocuk var " diye feryat ettiler. Acılı anneyi komşuları sakinleştirmeye çalışırken, itfaiye yardım etmek için tüm mahalleli seferber oldu. Yangın hortumlarına sarılan vatandaşlar ellerinden gelen gayreti sarf ettiler. İtfaiye ekiplerinin içerde yaptığı incelemede küçük Emre'nin hayatını kaybettiği anlaşırken, polis ekipleri evin önünde biriken kalabalığı uzaklaştırdı.

İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, küçük Emre'nin cenazesi Haydarpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 17:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?