3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Alevlerden korkan kadın 5. kattan atladı

Pendik'te 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıkınca, misafirliğe gelen bir kadın, 5. kattan aşağı atladı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Yayalar Mahallesi Yayalar Caddesi'ndeki 48 numaralı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede çatı katının tamamını sardı. Olay yerine gelen Pendik ve Kartal İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada, alevlerden korkan Şennur Ünlü isimli kadın, 5 katlı binadan aşağı atladı. Ağır yaralanan kadın, özel bir araçla kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sırasında, binadan kopan parçalar aşağıya düştü. Bina önünde toplanan vatandaşlar, binadan kopan parçaların park halindeki araçlara zarar vermemesi için araçları iterek yangın yerinden uzaklaştırdı.

Murat Ünlü'ye ait daire kullanılamaz hale gelirken, görgü şahidi bir vatandaş, "Yangının neden çıktığı belli değil. Mutfak tüpünden çıkmış olabilir. Misafirliğe gelen bir kadın vardı. Kurtulmak için aşağı atladı. Bayan yaralı olarak hastaneye kaldırıldı" dedi.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 23:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?