30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Alışveriş yarışında birbirlerini ezdiler

Ekonomik krizde vatandaşa ucuz alışveriş imkanı sunan Mol mağazasının Fatih'teki şubesinin açılışında izdiham yaşandı.

99 TL'ye LCD televizyon ve çift sim kartlı telefon almak için birbiriyle yarışan vatandaşlar, güvenlik görevlileri ile tartıştı.

Kurtköy'de açtığı mağazada yaşanan izdiham ile gündeme gelen MOL mağazası, yeni şubesini Fatih'te açtı. Açılış için sabahın erken saatlerinde Fevzipaşa Caddesi'ndeki mağazanın önüne gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar, sabah 05.00'dan itibaren açılışı beklediklerini belirterek, "Bu kriz ortamında ucuz bir şeyler almak için buradayız. Ucuz olması nasıl alışveriş yapalım" dediler.

Mağazanın geciken açılış saati, dışarıda bekleyen vatandaşların da sabrını taşırdı. Kapıların açılmasıyla içeri hücum eden vatandaşlar, izdihama neden oldu. Özellikle elektronik bölümüne yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ucuz cep telefonlarını kapmak için birbiriyle yarıştı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşların yere düştüğü görülürken, zaman zaman da güvenlik görevlileri ile müşteriler arasında tartışmalar yaşandı.

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, yaşanan küresel krizde üretim fiyatına mal satarak piyasaya girdiklerini belirterek, "Dünyanın her yerinde mağazalar açacağız. Ev kurmak isteyen insanlar buraya gelerek piyasasının onda bir fiyatına her türlü ihtiyacını karşılayabilir" dedi.

İsmini tekstil sektörünün öncü semtlerinden Merter, Osmanbey ve Laleli'nin baş harflerini alan MOL mağazasının Fatih Şubesi de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Açılış günü için yapılan özel promosyon çerçevesinde oturma grubu, yemek takımı ve LCD TV 999 TL'den satışa sunuldu. Mağazada LCD TV ve çift sim kartlı cep telefonu 99 TL, takım elbiseler 49 TL ve tişörtler 1.99 TL'den satışa sunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 15:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?