1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Alkollü sürücü kazaya neden oldu

TEM otoyolunda minibüsünü aniden durduran alkollü sürücü, kazaya neden oldu. Kazada, alkollü şahıs ile yolda duran araca çarpan kamyonetin şoförü yaralandı. Alkolün etkisiyle yol ortasında sızan şahıs, ambulansa bindirilirken polise ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.30 sıralarında Hal yolu TEM bağlantı yolu üzerinde Selami Süzer yönetimindeki 34 TE 6391 plakalı kamyonet, ismi alınamayan alkollü sürücünün kullandığı ve aniden yol ortasında duran 24 AU 190 plakalı minibüse çarpmamak isterken, önce bariyerlere ardından yolun ortasında duran minibüse çarptı. Süzer, çarpmanın etkisiyle ters dönen araçtan yola uçarken, aldığı alkolün etkisiyle yol ortasında sızan sürücü ise başından yaralandı. Süzer, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü sürücüsü ise polis ve sağlık ekiplerinin zoruyla ambulansa bindirilirken "Ben zomum, şoför yok, şoför binsin" dedi.

Görgü tanıkları ise minibüsün yol ortasında durduğunu söyleyerek, "Arkadan gelen kamyonet, çarpmamak için önce bariyerlere çarptı
ancak kurtaramadı ve minibüse çarparak ters döndü" diye konuştu.

Kazanın ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken, itfaiyenin temizleme çalışmasının ardından yol yeninden trafiğe açıldı.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 10:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?