2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Alkollü sürücü polisi çileden çıkarttı

İstanbul'da bir ihbar üzerine durdurulan otomobil sürücüsü, sözde evraklarını teslim etmek üzere tekrar bindiği otomobille kaçmaya kalkışınca polisle sürücü arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Alkollü olduğu belirlenen bayan sürücü S.G., otomobilini bir polis memurunun üzerine sürüp çarptıktan sonra kaçmaya başladı.
Kovalamacanın ardından yakalanan ve sigara almaya gittiğini söyleyen sürücüyle köpeği polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
 
Edinilen bilgiye göre, İlçe Asayiş Büro Ekipleri, bir ihbar üzerine Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde İstanbul plakalı bir otomobili durdurdu. Sürücüsünün 96 promil alkollü olduğunun anlaşılması üzerine olay yerine çağrılan trafik ekipleri, sürücü S.G.'den (35) araçla ilgili evrakları istendi. Bunun üzerine S.G., çalıştırdığı aracıyla bir polis memuruna da çarparak kaçmaya başladı. Kaçan sürücüyü yakalamak için otomobilin peşine düşen polisle alkollü bayan sürücü arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Kısa süren kovalamacanın ardından, polis önde giden başka bir araca "dur" ihtarında bulundu. Polisten kaçmaya çalışan S.G., polisin ihtarına uyan aracın durması üzerine Bakırköy Kartepe Mahallesi Ülkü Sokak'ta kıskıvrak yakalandı.
 
Yakalanan alkollü sürücü S.G. hakkında Siirt İcra Müdürlüğü'nde icra nedeniyle yakalama kararının bulunduğu ortaya çıkarken, aracının içerisinde Rottweiler cinsi köpeğiyle birlikte polise zor anlar yaşatan alkollü sürücüyle polis arasında da ilginç diyaloglar yaşandı. S.G. polisten kaçmadığını ve sigara almaya gittiğini söyledi.
 
Yakalanmasının ardınan polis 'Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?' sorusuna S.G, 'Eve gidip evrak aldım' şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine sürücünün araçtan inmesi istenince alkollü sürücü 'Eve gitmem lazım köpeğim durmaz' dedi. Israrla evrakları isteyen polis ekipleri, bu kez de "Evraklarım evde" yanıtını aldı. Bunun üzerine polis ekipleri, Günaydın'dan evi aramasını ve evraklarının getirilmesini istedi. Ancak çelişkili yanıtlar veren sürücü bu kez de telefonlarının yanında olmadığını evde olduğunu iddia etti. Arabanın bizde yakalama emri var diyen polis memuruna ise Günaydın 'Kim diyor onu' dedi.

Polis, sürücünün evinde olduğunu iddia ettiği evrakların alınması için, sürücünün Rottweiler cinsi köpeğinin de bulunduğu araca binmek istedi. Köpeğin havlaması üzerine tereddüt yaşayan polise, bayan sürücü, "Allah Allah yaptığınız iş mi yahu köpekten korkuyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 11:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?