30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Alkollü sürücü TIR'ın altına girdi

Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Alkollü olduğu öne sürülen sürücü önünde seyreden TIR'ın altına girdi.

Otomobilinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında E-5 Karayolu Avcılar mevkiinde meydana geldi.

Mesut Bilgiç yönetimindeki 34 HND 49 plakalı araç, Topkapı istikametinde seyrederken önündeki demir yüklü 34 YN 2263 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralı daha sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. TIR sürücüsü Mustafa Can ise olayın ardından ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Otomobil sürücüsünün alkollü olduğunu ileri süren görgü tanığı Bilal Okumuş, "TIR'ın altına giren otomobil sürücüsü aracında sıkıştı. Çıkarmaya çalıştık. Alkollüydü; otomobilden çıkarılırken alkol kokusunu hissettim. İtfaiye ve ambulans olay yerine çabuk geldi" diye konuştu.

Kazaya karışan TIR sürücüsü Mustafa Can ise "Ben yolumda normal bir şekilde seyir halindeydim. Bana çarpan otomobil yanımdaki başka bir araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu sırada benim aracıma arkadan çarptı" dedi.
Kaza nedeniyle trafikte aksamalar yaşanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 11:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?