3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Alt geçidi kullanmayınce canından oldu

TEM Bağlantı Yolu Bağcılar Mevkii'nde alt geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmek isteyen bir lise öğrencisi, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. 

Edinilen Bilgiye göre kaza, TEM Bağlantı Yolu Bağcılar Mevkii'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi Zemirhan Ertaş, Matbaacılar Sitesi önünden TEM Bağlantı Yolu'na çıkarak, buradan yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Mahmutbey yönünden gelen 34 T 7077 plakalı Mercedes marka otomobil, Ertaş'a hızla çarptı. Otomobilin altında yaklaşık 30 metre sürüklenen genç, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Acı haberi aldıktan sonra olay yerine koşan Ertaş'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Bu arada, kaza nedeniyle olay yeri vatandaşların akınına uğradı. Bir yandan çevreden gelen vatandaşların kazayı film izler gibi izlemesi, öte yandan kazayı gördükleri halde bazı vatandaşların TEM Otoyolu'ndan karşıya geçmesi, ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Kazanın meydana geldiği yolun tam altında bir alt geçit olduğu, ancak Ertaş'ın bu geçidi kullanmak yerine TEM Bağlantı Yolu'ndan karşıya geçmeyi tercih ettiği belirtildi. 

Zemirhan Ertaş'ın cesedi olayın ardından özel bir ambulansla hastane morguna kaldırılırken, gözaltına alınan otomobil sürücüsü ise Bağcılar 100. Yıl Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 02:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şirvan altan IP: 85.102.201.xxx Tarih : 8.07.2006 13:18:07
Allah anasına babasına huzur versin kimseye evlat acısı yaşatmasın