3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ambulans otobüs durağına daldı

Kadıköy'de kontrolünü kaybeden ambulans durakta bekleyen yolcu otobüsüne çarptı.

Kazada durakta bekleyen üç yolcuyla birlikte ambulansın çarptığı başka bir araç sürücüsü ve ambulanstaki bir görevli yaralandı.


Kadıköy'de 34 VZ plakalı ambulans önce 34 BN 3837 plakalı otomobile ardından otobüs durağında yolcu almak için bekleyen 34 ELM 44 plakalı halk otobüsüne büyük bir hızla çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada duraktaki yolculardan üçü yaralanırken, halk otobüsündeki yolculardan yaralanan olmadı. Kontrolünü kaybeden ambulans şoförünün çarptığı otomobil sürücüsü yaşlı adam da çevredeki vatandaşların yardımıyla ayakta tedavi edildi.

Başında ve kulağında çizikler bulunan yaşlı adam çevredeki vatandaşların
yardımıyla mendille yüzü temizlenerek olay kaza yerinden uzaklaştırıldı. Halk otobüsünün şoförü ve görgü tanıkları, ambulansın karşı yönden geldiği sırada kontrolünü kaybederek önce otomobile ardından da otobüse çarptığını, durakta bekleyen yolculardan üç kişinin yaralandığını söylediler.

Olay yerine gelen ambulans ve polis ekipleri çevre güvenliği alırken arkadaşları yaralanan sağlık ekipleri telefonla arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Kaza nedeniyle araçlarda büyük hasar meydana gelirken trafikte uzun süre sıkıştı

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 13:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEYHAN KÖROĞLU IP: 85.97.116.xxx Tarih : 18.11.2008 14:41:39

Sayın haber yapan medya mensupları. Size olayın akıbetini bilmemekle beraber herzamanki gibi ''veryansın'' tarifi ile haber yaptığınız için kızgınım.!!! 1- Ambulans olay esnasında Vakaya seyir halinde idi. 2- Sireni ve TEPE Lambaları açıkken kırmızı ışıktan karşıya geçen Araca hız nedeniyle değil seyir halindeyken kaza olmuştur.(Hani ambulans hep geç kalırya... ) 3- Olayda sanki kasıt varmışcasına Ambulans çalışanlarını suçlamışsınız. 4-Canın hiçe sayıp hastaya yada olay yerine biran önce varmak isteyen 112 ekibinden 1 değil 3 YARAlı personel olduğunu ekleyiniz.. 5-Olayda kimin ne kadar suçlu olduğunu öğrenmek bu kadar zor değil , bilhassa Görgü tanıkları kırmızı otomobilin bir anda ambulansın önüne çıktığını ve kazanın oluş şekli ile bilgi intenseydi Polis ekipleri tarafından tutulan rapor olayın nasıl geşiltiği hakkında bilgi verir. ---Son olarak Ambulans , Polis ve İtfaiye nin görev halindeyken geçiş üstünlüğünün hakkını unutmayınız.Bu kazanın olmasında trafikteki sürücülerin hiç payı yokmu acaba ?