4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ambulansı 15 saniyede çaldılar

Kartal'da akıllara durgunluk verecek türden bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir benzin istasyonuna park edilmiş özel bir şirkete ait ambulans. bir hırsız tarafından saniyeler içinde çalındı. Ambulansı benzin istasyonuna park ederek ofislerine çıkan şirket çalışanları ise, yaşanan hırsızlığın şokunu yaşıyorlar.

Kartal Denizer Caddesi üzerinde bulunan petrol istasyonunda park halinde bulunan Euro Med Sağlık Hizmetleri Şirketine ait 34 DV 8060 plakalı ambulans bir hırsız tarafından çalındı. İlginç hırsızlık olayı geçtiğimiz gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Benzin istasyonuna gelen kimliği belirsiz kişi, saniyeler içinde kapıyı açtıktan sonra ambulansı çalarak hızla uzaklaştı. Hırsızın rahat tavırları ve çok kısa sürede ambulansı hareket ettirmesi nedeniyle benzin istasyonu çalışanları dahi hırsızlığı fark etmedi.

Ambulansı benzin istasyonuna park ederek yakındaki ofislerine giden sağlık görevlileri ise, yapılan bir olay anonsu ile merkezlerinden çıkınca çalıştıkları ambulansın çalındığını fark ettiler. Petrol istasyonunun güvenlik kameralarının incelenmesi sırasında ambulansın sadece 15 saniye içerisinde araca yaklaşan bir kişi tarafından çalındığı belirlendi. Şirket yetkililerinden İsmail Alp, yaklaşık 120 bin YTL değerinde olduğunu söylediği ambulansın bu kadar kısa süre

İçerisinde çalınmasının şokunu üzerlerinden atamadıklarını belirterek,"On yıldır sağlık alanında faaliyet gösteren şirketimizde ilk defa böyle bir olayla karşılaştık" dedi.

...
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 21:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?