4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Anadolu markaları yarıştı

Capital ve Ekonomist dergilerinin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla, Finansbank Kobi Bankacılığı'nın sponsorluğunda düzenlediği "Anadolu Markaları 2008" yarışmasının sonuçları açıklandı.


Verilen bilgiye göre bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada Afyon, Antalya, İzmir, Denizli, Uşak, Bursa, Kayseri, Konya'dan ticaret, imalat, tarım ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren 14 firma ödül aldı. Eskişehir'den bir firma ise Jüri Özel Ödülü'nü almaya hak kazandı.
Marka oluşturmanın çok ciddi bir çaba gerektirdiğini ve şirketlerin bu konuda desteklenmesinin büyük önem taşıdığını belirten Finansbank Kobi Bankacılığı Grup Yöneticisi Atilla Yavaşal, "Anadolu markalarını sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da markası haline getirme hedefi ile 3 yıl önce başlattığımız projenin başarılı bir şekilde devam etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Finansbank olarak, tüm yurt çapında KOBİ'lerin gelişimine destek olmayı ve onların önünü açmayı amaçlıyoruz. Anadolu Markaları Yarışması da bu amacımızı destekleyecek organizasyonlardan biri" dedi.


Yarışmada dereceye giren firmalara ödülleri Denizli Anemon Oteli'nde 13 Kasım Perşembe akşamı düzenlenen tören ile verildi.


Anadolu Markaları Ödüllerini kazanan firmalar şöyle sıralandı: tarım kategorisinde; Demirayak Şirketler Grubu (Afyon), Erüst Tarım (Antalya), Can Tereyağları (İzmir), hizmet kategorisinde; İzmir Özel Türk Koleji (İzmir), İpek Bilgisayar (Kayseri), Talip Yörükoğlu Emlak (Antalya), ticaret kategorisinde Uğurlu Oto Cam (Denizli), Uşak Kar Seramik (Uşak), Tokgözler A.Ş (Bursa), imalat kategorisinde Helvacızade Gıda (Konya), Kumtel (Kayseri), Güleryüz Karoseri (Bursa), jüri özel ödülü Kılıçoğlu Kiremit/Bestel

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 16:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?