30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Annesini delik deşik etti

Pendik'te bir kadın, oğlu ile birlikte yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Kadının ölmeden birkaç saat önce kavga ettiği oğlu ise polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, olay, sabah saat 05.00 sıralarında Esenler Mahallesi Kılıçarslan Sokak üzerindeki 4 katlı binanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre yaşadıkları eve yaklaşık 2 ay önce taşınan Necla Ç. (42) ile oğlu Oğuz Ç. (19) dün gece bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavga dönüştü. Apartman sakinlerinin de duydukları kavga sesleri bir süre sonra kesildi. Sabah saat 05.00 sıralarında merdivenlerde kan izleri gören bir bina sakini ise polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, daire sahibi ile birlikte içeri girdi. Polis ekipleri, Necla Ç.'nin kanlar içinde yerde yattığını gördü. Yapılan incelemede kadının boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak darbeleri olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bina sakinlerinin de ifadelerine başvuruldu.

Öte yandan cinayet şüphelisi Oğuz Ç. ise polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 11:14:03
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 12:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?