4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

AQA uluslarası ofisler toplantısı

AQA uluslarası ofisler toplantısı, 21-22 Ekim 2008 tarihlerinde İstanbul MEYER merkez binasında gerçekleşti. 

ABD, Çin, Hindistan, Güney Kore, İspanya, Meksika ve Sırbistan ofisinden gelen temsilciler 2 gün boyunca yeni iş olanakları, MEYER'in onaylanmış kurum olarak atanmasının işbirliğine etkileri konusunda görüş alışverişinde bulundular. 

Toplantı kapsamında MEYER personeli tarafından katılımcılara CE işareti ve Avrupa'da ticari engellerin ortadan kalkması, MEYER onaylanmış kuruluş kapsamı ve faaliyetleri konusunda bir eğitim de verildi. 

Katılımcılar MEYER laboratuarlarını gezerek, test ekipmanının uluslararası hizmetler için etkin kullanılması konusunda mutabakata vardılar. 

Toplantı açılış konuşması sırasında MEYER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan ziyaretçilere teşekkür ederek, bu toplantının uluslararası işbirliğinin artırılması ve MEYER hizmetlerinin ihraç edilmesi için çok önemli olduğunu vurguladı. 

MEYER'in onaylanmış kurum olarak 1984 kimlik numarası ile hizmet verdiğini vurgulayan Prof. Dr. Yerebakan, mevcut notifikasyon kapsamının genişleme sürecinde olduğu ve yakın zamanda asansör, makina ve medikal alanda hizmetlerinde MEYER kimliği altında verilebileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 20:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?