24
Nisan
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Arabada yanarak can verdi

Başakşehir’de kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak alev aldı.

Alev alan aracın sürücüsü ağır şekilde yaralanırken araçta sıkışan 19 yaşındaki Ferdi Yıldız ise yanarak feci şekilde can verdi.Kaza, saat 04.30 sularında Atatürk Bulvarı Hava limanı İstikameti, Dolapdere Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Dolapdere Sanayi Sitesi’nde bulunan özel bir restorantta komi olarak çalışan Uğur Tozkoparan (23) idaresindeki 34 UK 1701 plakalı otomobil, Tozkoparan’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç önce yol kenarındaki korkuluklara daha sonra aydınlatma direğine çarparak yolun karşı şeridine geçti. Kazanın ardından araç bir anda alev alan araca bölgede bulunan taksi şoförleri ile vatandaşlar müdahale etti .

Sürücü Uğur Tozkoparan’ı araçtan çıkartarak araca yangın tüpleri ile müdahale eden vatandaşlar daha sonra itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin söndürdüğü araç sürücüsü Tozkoparan ambulans ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tozkoparan’ın durumunun ağır olduğu ifade edilirken Araçta şıkışan aynı şirkette şef garson olarak çalışan Ferdi Yıldız ise alevlerin arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.
İtfaiyenin araçtaki soğutma çalışmalarının ardından savcı ve polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaza sonrası olay yerine gelen Ferdi Yıldız’ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kaza da hayatını kaybeden Ferdi Yıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürerken bir görgü tanığı “Karşı şeritte hızla geliyorlardı. Bariyere çarptılar sonra araç alev aldı. Yanan bir kişiye buradaki taksiciler ile biz yardımcı olmaya çalıştık. Diğer kişiyi kurtaramadık” dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2013 Perşembe 10:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?