30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Arabayla markete girilmez!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Denizolgun'un amcası, benzinlikte aracının hakimiyetini kaybedince markete girdi.

Görenleri şaşkına düşüren kazada maddi hasar meydana gelirken, Seyit Ahmet Abdi Denizolgun (80) kazadan yara almadan kurtuldu. Saat 10.00 sıralarında Kadıköy'deki bir benzin istasyonuna gelen Seyit Ahmet Abdi Denizolgun, benzin aldıktan sonra aracını çalıştırdı.

İstasyondan ayrılmak için harekete geçen Denizolgun, birden aracın hakimiyetini kaybederek benzinliğin marketine girdi. Büyük panik yaşanmasına neden olan kazada markette görevli bir bayan hafif şekilde yaralanırken, Seyit Ahmet Abdi Denizolgun kazadan yara almadan kurtuldu.

Denizolgun'un markete girdiği sırada çarptığı 34 VJ 5183 plakalı aracın sürücüsü Cem Songöz ise "Marketin önündeydim aracıma binerken, hızla pompanın olduğu yerden çıktı önce benim arabaya vurdu sonra içeri girdi" diye konuştu. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken, Seyit Ahmet Abdi Denizolgun uzun süre kaza yaptığı aracın içinde oturdu. Denizolgun araçtan indirilerek ekip otosunda bindirilip ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?