4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Aracı kundaklandı, sinir krizi geçirdi

Bahçelievler'de lüks marka bir otomobil, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

Aracını yanar vaziyette gören mal sahibi sinir krizleri geçirdi. Olay nedeniyle 1 kişi gözaltına alınırken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.


Olay, Yenibosna Zafer Mahallesi Balçık Sokak üzerinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Mercedes marka E200 model otomobilin üzerine yanıcı madde döken kimliği kesinleşmeyen kar maskeli 2 kişi, park halindeki aracı ateşe verdi. Alevleri gören vatandaşlar yangına müdahale etti. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, failleri Fiat Doblo marka bir aracın kovaladığı, ancak kundakçıların yakalanamadığı öğrenildi. Olay yerinde itfaiye de araştırmalarda bulunurken, kundaklanan araçta orta çapta maddi hasar meydana geldi.

Araç sahibi sinir krizleri geçirdi

Lüks otomobilini alevler içerisinde gören araç sahipleri, çılgına döndü. Sinir krizleri geçiren otomobilin ismi öğrenilemeyen sahibi kadın, saldırganlara lanetler yağdırdı. Bir o yana bir bu yana giden, ne yapacağını bilemeyen kadını çevredeki vatandaşlar su içirerek sakinleştirmeye çalıştı. Aracın sahibi kadın, otomobilinin yakıldığını ancak, failleri görmediğini söyledi.

Otomobili alevler içinde gördüklerini belirten görgü tanıkları, yangını görmelerinin ardından vidonlarla yangına müdahalede bulunduklarını, itfaiye gelmeden alevleri söndürdüklerini ifade ettiler. Saldırganların kar maskeli ve 14-16 yaş aralığında olduğu ifade edildi.

Öte yandan otomobili kundaklanırken gördüğünü ifade eden küçük yaşta bir çocuk ise, faillerin yüzünde siyah bir bere olduğunu ve daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını söyledi. Görgü tanığı çocuk ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

1 kişi gözaltına alındı

Otomobilin yanmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik güçler incelemelerde bulundu. Olay yerini kordona alan Olay Yeri İnceleme ekipleri delil topladı. Bölgede denetimlerini arttıran emniyet güçleri, eşgale uygun 18 yaşından küçük bir kişiyi gözaltına aldı.

Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 03:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?