7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Arda sürpriz yapacak

ARDA SÜRPRİZ YAPACAK

Sakatlığı nedeniyle Bucaspor maçına götürülmeyen kaptan Arda Turan, takımı yalnız bırakmamak için İzmir'e gittiğini ve onlara sürpriz yapacağını söyledi.

Sakatlığı nedeniyle tesislerde tedavisine devam edilen ve Bucaspor maç kadrosuna alınmayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, bu akşam oynanacak maç için İzmir'e giderek takıma sürpriz yapacağını belirtti.

Sezona iyi başlayamadıkları ve son iki haftayı galibiyetle kapattıkları hatırlatılması üzerine Arda Turan, "Şuanda her şey güzel gidiyor. Lige iyi başlayamadık ama her takım her takımdan puan alabiliyor. Bunu görebiliyoruz. Akşamki maçtan da 3 puanla ayrılırsak her şey daha güzel olacak" dedi.

Sakatlığının beklenenden daha hızlı iyileştiğini kaydeden Arda Turan, "Sakatlığım nedeniyle takımda olamadım. Ama akşam uçakla onlara bir sürpriz yaparak yanlarında olacağım. Milli takım ve Galatasaray doktorlarına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda formama kavuşacağım" diye konuştu.

Galatasaray kaptanı Arda Turan A Milli Takım'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Belçika ile yaptığı karşılaşmada Marouane Fellaini'nin müdahalesiyle sakatlanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 17:15:01
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 17:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?