4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Arda Turan'dan anlamlı buluşma

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, zihinsel engelli Nurdan Avcı ile 'Dünya Engelliler Günü' için biraraya geldi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Geliştirme Merkezi ve HERKESiçinFUTBOL ana sponsoru Ülker tarafından düzenlenen Engel Tanımayanlar Şenlikleri'nin kapanış töreni, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Adana'da yapılacak. Bu özel kapanışta futbol oynayacak olan zihinsel engelli Nurdan Avcı, bu organizasyon öncesi ilk antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ile yaptı. TFF tarafından organize edilen bu özel buluşma sırasında birlikte futbol oynayan ve çok eğlenen ikili, daha sonra tekrar biraraya gelmek için sözleştiler. 

Nurdan Avcı'nın bir futbolsever olarak sporcu ruhunu korumasını, azmi ve gücüyle herkese örnek olmasını dilediğini söyleyen milli futbolcu Arda Turan, "İmkanı olan herkese TFF Futbol Geliştirme Merkezi tarafından 3 Aralık'ta Adana Yüreğir Atletizm Sahası'nda düzenlenecek olan Engel Tanımayanlar Şenlikleri'nin kapanışını izlemeyi öneriyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 19:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?