30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Arda'yı allah korudu!

ŞANSSIZLIKLAR G.Saray’ın genç yıldızı Arda Turan’ın yakasını bırakmıyor. Bundan 2.5 ay önce oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahada yığılıp kalan milli futbolcu, dün gece trafik kazası geçirdi.

A Milli Takım’dan arkadaşı F.Bahçeli Emre Belözoğlu’nun düğününden dönerken yakın bir arkadaşıyla birlikte evinin yolunu tutan Arda, Maslak’taki yolda su birikintisine girip direksiyon hakimiyetini kaybetti. Porsche marka arabasıyla bariyerlere çarpan G.Saray’ın genç yıldızı, yanındaki arkadaşıyla birlikte kazayı ucuz atlattı. Arabada büyük hasar oluşurken, Arda ve arkadaşının yüzünde cam kırıkları nedeniyle yaralanmalar oldu.

Sevenleri akın etti

Yüzünde kesikler oluşan Arda, dün bütün günü evinde dinlenerek geçirirken doktorlar genç yıldızın fiziksel olarak dinlenmesi gerektiği yolunda tavsiyelerde bulundular. Ailesiyle birlikte evinde dinlenen Arda, kaza haberini duyan sevenlerinin akınına uğradı. Takım arkadaşları Arda’yı yalnız bırakmazken, genç futbolcunun telefonları hiç susmadı.

Bana nazar değdi

Arda Turan’ın ailesi, kazanın ucuz atlatılmasına şükrederken, milli futbolcu yakın dostlarına, "Allaha şükürler olsun, önemli bir şeyim yok. Sadece olayın şokunu yaşadım. Bir an ne olduğunu anlamadım. Ancak şimdi iyiyim. Demekki kaderde bu da varmış. Sahada yaşadığım o talihsiz rahatsızlıktan sonra bir de trafik kazası geçirdim. Bana nazar değdi" diye dert yandı.

G.Saraylı yıldız futbolcunun herhangi bir sağlık problemi bulunmazken, Porsche marka arabsında ciddi hasar oluştu.

Doktorların 24 saatlik fiziksel dinlenme önerisinde bulunduğu Arda, takımının dünkü idmanına çıkmadı. Genç futbolcunun bugün takımla birlikte çalışması bekleniyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 10:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?