7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Arkadaşını cipte bırakıp kaçtı

Bakırköy'de bir başka araçla yarış yaparken kaza geçiren araç sürücüsü, yaralı arkadaşını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.

Kaza, Sahil Kennedy Caddesi Aksaray istikametinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yarışan son model iki cipten 34 GV 0061 plakalı olan araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Araç sürücüsü kazanın ardından aynı otomobildeki yaralı arkadaşını olay yerinde bıraktıktan sonra başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kaza öncesi yarıştıkları ileri sürülen diğer cip sürücüsü de durmayarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Oğuzcan Duran, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobilden çıkarıldı. Duran, daha sonra Bakırköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kazanın ardından kaçan sürücü ile birlikte yarıştıkları iddia edilen şahısların yakalanması için soruşturma başlattı. Kazayı haber alan bu kişilerin yakınları olay yerine akın etti.

Kaza nedeniyle Aksaray istikametinde uzun kuyruklar oluştu. İtfaiye ekiplerinin aracı çekmesi ile birlikte yol trafiğe yeniden açıldı.

Kazayı gören bir vatandaş, "Araçlar çok hızlı geliyorlardı. Bir başka ciple yarışıyorlardı. En az 160-170 km hızla geliyorlardı. Araç yol ayrımına geldiğinde kararsız kaldı. Daha sonra da direksiyon hakimiyetini kaybederek bu ağaca çarptı. Araç sürücüsü kazanın adından kaçarak az aşağıda bekleyen bir başka lüks cipe binerek kaçtı" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 11:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?