30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Arkadaşlarını ölüme terk ettiler

Küçükçekmece'de çaldıkları minibüsle kaza yapan 4 kişiden biri yaralandı. Hurdaya dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan 3 kişi yaralı arkadaşlarını olay yerinde bırakarak kaçtı. Kaza nedeniyle Metrobüs yolundaki seferlerde bir süre aksaklık meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre E-5 Karayolu'ndan Topkapı yönüne giden ve bir turizm şirketine ait 34 ED 0986 plakalı minibüs, D-100 karayolu Sefaköy mevkinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan minibüs yolun solundaki Metrobüs yolunun bariyerlerini aşarak yön levhasının direğine çarptı. Emniyet birimlerince çalıntı olduğu saptanan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen minübüs, çarpmanın etkisiyle takla attı.

Kaza sırasında içerisinde 4 kişi olduğu belirlenen minibüsteki 3 kişinin araçtan kendi imkanlarıyla çıkarak kaçtığı belirtildi. Kazada yaralanan kimliği belirsiz kişi ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören vatandaşlar, arabadan yara almadan çıkanların araçtan hızla uzaklaşarak kaçtıklarını belirtti. Öte yandan kaza nedeniyle hasar gören Metrobüs yolundaki seferlerde bir süre aksaklık meydana geldi. Polisin kazanın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için arama başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 08:58:49
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 08:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?