1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Aşırı hız can aldı

İstanbul Esenler’de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bariyerlere çarparak ikiye bölünen otomobilin sürücüsü üniversite öğrencisi Onur Pişkin, feci şekilde can verdi.

Kaza saat 01.30 sıralarında 0- 2 Otoyolu Esenler- Atışalanı sapağında meydana geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya- Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Onur Pişgin'in kullandığı 34 SD 220 plakalı Mercedes marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayan otomobil, yol kenarındaki trafik levhasına çarparak durabildi. Kaza sonrası otomobil ikiye bölünürken, sürücü Pişgin olay yerinde feci şekilde can verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün cesedini araçtan çıkardı. Bu sırada kaza yerine toplanan kalabalıktan, araçta ikinci bir kişinin bulunduğu seslerinin yükselmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla düzeltilen otomobilde kimsenin bulunmadığı anlaşıldı.

Bu sırada bir kişinin bölgede bulunan foseptik çukuruna düşmesi kısa süreli paniğe neden oldu. Kimliği belirsiz kişi, çukurdan itfaiye ve çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı.
DHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 10:07:59
Güncelleme :14 Temmuz 2007 Cumartesi 08:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemil aktaş IP: 85.102.122.xxx Tarih : 13.07.2007 13:40:17
bilgi eksikliğindendir iyi bir eğitimden geçmeden ehliyet vermesinler kazaların yüzle 99 u eğitim eksikliğindedir çunku kazayı yapen kişi tehlikenin farkında değil çunku bindiği aracın kabiliyetini ve tırafik kurallarını yeterince bilmemektedir bilerek kaza yapmıyor eyer alt yapısı sağlamlaştırılırsa kazaları biraz daha azaltmiş oluruz