4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Aşırı hız can aldı

Kağıthane'de aşırı sürat yapan bir otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

Otomobil kaza yaptıktan sonra Serdar Ortaç'a ait içerisinde 'Canıma Kastediyorsun' sözlerinin yer aldığı şarkı defalarca kere çaldı. Otomobilin camından fırlayan gence sağlık ekipleri uzun süre müdahale etmesine rağmen kurtaramadı. Otomobilin sürücüsü olan yaralı genç ise arkadaşının başında şoka girdi. 

Kağıthane'de gece saat 01.30 sıralarında yine aşırı sürat yüzünden bir kaza yaşandı. Mecidiyeköy'den Haliç istikametine giden M.G yönetimindeki 34 HGM 02 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Kaza sırasında otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Halit Atik(26) camdan fırladı. Yoldan geçen vatandaşlar yaralılar için ambulans talebinde bulunurken, kısa sürede olay yerin iki ambulans geldi. Camdan fırlayan Halit Atik, yaralı halde yerde yatarken aracı sürücüsü olan arkadaşı M.G. ise şoktaydı. Sağlık ekipleri durumu ağır olan Halit Atik'i hayata döndürmek için yoğun bir çaba harcadı. Bu sırada polis arkadaşını uzaklaştırmak istedi. M.G, "Ne olur. Bırakın arkadaşımın yanında kalayım" dedi ancak ekipler tarafından ekip otosuna bindirildi. Sağlık ekipleri uzun süre uğraşmasına rağmen Halit Atik'i kurtaramadı.
Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü ise ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 09:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebru eken IP: 78.191.95.xxx Tarih : 2.10.2008 14:46:12

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür edrmm ben halit atikin çok yakın bir komşusu oluyorm ailesine ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah rahmet eylesinn