30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Aşırı hız felaket getirdi

Ataköy sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında içinde turistlerin bulunduğu ticari taksi aşırı hız nedeniyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada araç içinde sıkışan 2 turist ile aracın takla atması sonucu yola fırlayan taksi şoförü hayatını kaybetti. Yola fırlayan 2 turist ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay saat 16.15 sıralarında sahil yolu Ataköy mevkiinde meydana geldi. Atatürk Havalimanı'ndan turistleri alan 34 TFM 81 plakalı ticari taksinin sürücüsü Sirkeci istikametine doğru yola çıktı.

Ataköy mevkiine gelindiği sırada aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kaldırıma çarptı. Daha sonra orta refüjdeki ağaca çarpan araç takla attı. Taksi şoförü ve 2 turist aracın takla atması sonucu araçtan fırlarken, diğer 2 turist araç içinde sıkıştı.

Olay sağlık ekipleri ve itfaiye geldi. Sağlık ekipleri, yola fırlayan taksi şoförü ile araç içinde sıkışan 2 turistin öldüğünü belirledi. Yola fırlayan ve durumu ağır olan 2 yaralı ise olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan turistlerin cesetlerini uzun süren çalışmaların sonunda çıkartabildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 22:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?