30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Aşırı hız kaza getirdi!

Maltepe Üniversitesi'nde okuyan 3 öğrencinin içinde bulunduğu araç, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak direğe çarptı. Kazada öğrencilerden 1'i araç içinde sıkışırken, diğer 2 öğrenci de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Berk Balatlı'nın kullandığı 35 DRU 70 plakalı otomobil, Maltepe Kasacılar Alt Geçidi girişinde aşırı hız yüzünden kontrolden çıktı. İçinde 3 öğrencinin bulunduğu araç önce aydınlatma direğine, ardından da yön levhalarının bulunduğu direğe çarptı.

Kazada öğrencilerden Ece Tekin (18) araçta sıkışırken, sürücü Berk Balatlı ve İzdihar Dağıstanlı da yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hurdaya dönen araç içinde sıkışan öğrenciyi kurtarmak için seferber oldu. Kazadan hafif
sıyrıklarla kurtulan İzdihar Dağıstanlı, arkadaşlarının ağır yaralı olduğunu öğrenince gözyaşı döktü.

Sağlık ekipleri genç kızı sakinleştirmeye çalışırken, araçta sıkışan Tekin uzun uğraşlar sonucu kapılar kesilerek kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında otomobilin üzerine çıkan şahıs ise çalışmaları tehlikeye soktu.

Araç sürücüsü Berk Balatlı ile Ece Tekin'in sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 16:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?