3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Aşırı hız kazası: 2 yaralı

Kağıthane Okmeydanı Galataderesi Caddesi üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan sürücü ve eşi birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı. Bir birlerini sakinleştirmeye çalışan çiftin yardımına vatandaşlar koştu.

Saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayda, Mecidiyeköy'den Kağıthane istikametine giden Kazım Gökçay (37) yönetimindeki 34 DP 9523 plakalı motosiklet, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, ters dönen motor ile birlikte yaklaşık 50 metre sürüklenen sürücü Kazım Gökçay(37) ve eşi Arzu Gökçay (35) hafif şekilde yaralandı.

Yaralı halde uzun süre ambulans bekleyen çift, sık sık birbirlerine sarılarak sakinleşmeye çalıştı. Vatandaşların yardım eli uzattığı çift, sarılarak birbirlerini
teselli etti.

Kazanın ardından olay yerinde duygu dolu anlar yaşandı. Eşi Arzu Gökçaya sarılan Kazım Gökçay, "affet beni" diyerek gözyaşı döktü. Arzu Gökçay ise yaralı haline rağmen "Üzülme senin suçun yok hayatım " diyerek eşini sakinleştirmeye çalıştı. Sık sık eşine sarılan ve gözyaşı döken sürücü, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Ambulansa konulmak isteyen yaralı bayan "Kazım beni bırakma" diyerek eşine sarıldı. Polis tarafından sakinleştirilen çift ambulansa birlikte bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 13:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?