4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Aşırı hız ve dikkatsizlik ölüm getirdi

Kartal'da temizlik çalışması yapan Karayolları aracını fark edemeyen sürücü, kullandığı minibüs içinde feci şekilde hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 10.30 sıralarında Kartal gişelerini geçtikten 100 metre sonra meydana geldi. 34 TB 5637 plakalı minibüsü kullanan İsmail Karademir (32), görgü tanıklarının ifadesine göre, sol şeritten hızlı bir şekilde geldiği sırada Karayolları'na ait temizlik çalışması yapan 34 TY 0269 plakalı aracı fark edemedi. Süratli bir şekilde temizlik aracına arkadan çarpan İsmail Karademir, araç içinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen Karademir'in arkadaşı, gözyaşlarına hakim olamadı. Karademir'in hayatını kaybettiğini öğrenen arkadaşı, kaza yapan minibüse yaşlı gözlerle uzun süre baktı.
 
Temizlik çalışması yapan Karayolları çalışanları ise Karademir'in süratli bir şekilde geldiğini ve arkadan çarptığını söyledi. Kaza sonrası Karademir'in kullandığı minibüs hurdaya dönerken, talihsiz sürücünün cesedi ambulansa konularak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik bir süre aksarken, olay yerine gelen polis ve trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 13:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?