3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Aşırı hız ve yağış ölüm getirdi

İstanbul'da etkili olan yağış beraberinde kazaları getirirken, Kurtköy'de meydana gelen kazada araç sürücüsü otomobilin içine saplanan bariyer yüzünden hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, 34 EV 4171 plakalı otomobiliyle Dilovası istikametine giden T.K (40) aşırı hız ve yağışlı havanın da etkisiyle aracının kontrolünü kaybetti. Araç Kurtköy gişeleri yol ayrımındaki bariyerlere büyük bir hızla çarparak durabildi. 

Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken araç içinde sıkışan sürücü T.K, otomobile ok gibi saplanan bariyer yüzünden hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan sürücüyü çıkarırken, T.K'nin cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza anına tanıklık eden Naci Çoban isimli sürücü ise "Kavşağa girdiğimde önümde giden bir tır vardı, bir anda bir fren sesi duydum, yandan bir aracın benim aracımın üzerinden uçtuğunu gördüm. Benim aracıma da vurarak bariyerlere çarptı, korkunç süratliydi. Bariyer saplandığı için aracı ters tarafa çekmiş ama burada sürücünün dikkat etmesi gerikiyordu. Ben kendisine boyunluk taktım, konuşmaya çalıştım, bana isminin T. olduğunu söyleyebildi sonra öldüğünü öğrendim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 12:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?