3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Aşırı hız yine ölüm getirdi

Aşırı hız yapan motosikletli gençler, motosikletin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Beşiktaş'ta kullandıkları motosikletle aşırı hız yapan 2 genç, motosikletin kontrolden çıkarak ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza yerinden geçmekte olan motosiklet tutkunları, gençlerin cansız bedenlerini görünce şoka girdi. Bir motosiklet tutkunu, "Bu manzaradan sonra nasıl gaz yapacağız" diye üzüntüsünü dile getirdi. 

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 00.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. 34 AZ 7697 plakalı BMW marka motoru ile Beşiktaş'tan Balmumcu istikametine doğru seyreden İbrahim Geliş (27) orta şeritte ilerleyen bir otomobili, sağından süratli bir şekilde geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Geliş'in motoru yol ortasında bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor ikiye bölünürken, Geliş'in kaskı kafasından çıktı. Geliş ve arkasında oturan ve kask takmadığı tespit edilen arkadaşı Mustafa Çelik (21) motordan düşerek hayatını kaybetti. Çelik'in askerden izine geldiği öğrenildi. 

Bu arada. kazadan hemen sonra olay yerinden geçmekte olan motosikletli şahıslar, feci kazayı görünce şoka girdi. İsmini söylemek istemeyen bir motosiklet tutkunu, olay yerinde geçlerin cesetlerine uzun uzun baktıktan sonra yolun ortasındaki çimenlik alana oturarak şoku atlatmaya çalıştı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen şahıs, "Çok kötü bir şey. Bu manzaradan sonra nasıl gaz yapacağız?" dedi. 

Kazaya tanık olan bir sürücü, motosikletin çok hızlı olduğunu, kontrolden çıkarak ağaca çarptığını söyledi. Gençleri cesetleri polisin incelemelerinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle oluşan trafik ise cesetler kaldırıldıktan sonra normale döndü. 
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 10:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mikail öngören IP: 85.108.111.xxx Tarih : 31.07.2006 16:20:13
LÜTFEN BASKA INSANLARIN ANNE VE BABALARIN CANI YANMASIN,BURADAN SIZIN ARACILIINIZLA DIGER CANLARA SESLENIYORUM LÜTFEN HIZ YAPMAYIN BIZIM CANIMIZ YANDI SIZLERIN YANMASIN