7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Aşk oyunu hastanede bitti

İstanbul Bağcılar'da hareket halindeki otomobilinin içinde sevgilisi Aslı Sezginer ile öpüşürken dikkatini dağıtan Mehmet Özay, emniyet şeridinde park halinde bulunan bir TIR'a aracıyla arkadan çarptı.

Vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan Özay ve Sezginer, caddenin üzerinde ambulansın gelmesini beklediler. Sevgililer, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, kazada ölen olmaması mucize olarak değerlendirildi.

Mahmutbey'den Gaziosmanpaşa istikametine dün gece yarısı giden 41 yaşındaki Mehmet Özay, iddiaya göre yan koltukta oturan sevgilisi 30 yaşındaki Aslı Sezginer'le öpüşüp bir yandan da araç kullanmaya kalkınca kaza yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, Tekstilkent Yüzyıl Köprüsü altına geldiğinde emniyet şeridinde park halinde duran Mustafa Eren yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı.

Olay yerine gelen sürücülerin yardımıyla araçtan çıkartılan Mehmet Özay ile Aslı Sezginer, yola yatırıldı. Kaza ambulans ve polis ekiplerine bildirildi. Ambulansın gelmesini cadde ortasında yaralı olarak bekleyen Özay ve Sezginer kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.

AHT
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 22:10:39
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 22:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?