3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Aslan'ın rakipleri puan vermedi

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakipleri de kendi liglerinde mücadelelerini sürdürdüler.


UEFA B Grubu'nda 2 puanla ikinci sırada yer alan Hertha Berlin, kendi sahasında Hamburg'u 2-1 mağlup etti. Hertha Berlin bu sonucun ardından Bundesliga'nın 13. haftası geride kalırken, dördüncü sıraya yükseldi.


Ukrayna Ligi 15. hafta maçına çıkan Metalist Kharkiv ise, kendi sahasında Kharkov ile 1-1 berabere kaldı. Metalist Kharkiv, 12. dakikada Coelho ile öne geçmesine rağmen; 28. dakikada Palton'un golüne engel olamadı. Metalist Kharkiv, bu sonuçla puanını 31'e çıkarttı ve üçüncü sıradaki yerini korudu.


Galatasaray'ın da B Grubu'ndaki rakiplerinden olan Yunan ekibi Olympiyakos, kendi liginde oynadığı maçta Paok'u 2-0 mağlup etti. Olympiyakos bu galibiyetle 10. Haftası geride kalan Yunan Ligi'nde 23 puanla liderliğini sürdürürken, Paok 19 puanla ikinci sırada kaldı.


Portekiz Ligi 8. haftasında Benfica evinde, Amadora'yı 1-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Benfica'ya galibiyeti getiren gol 50. dakikada Sidney'den geldi. Benfica bu galibiyetle puanını 18'e yükseltip ikinci sırada zirve takibini sürdürdü.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 12:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?