24
Nisan
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Astsubaya soruşturma şoku!

Şile'de bir otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Akif Aksu’nun cesedi üzerine ayağını koyarak şaka yapan jandarma astsubayı hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “28.02.2013 günü saat:09.05 sıralarında Şile ilçesi Işık Üniversitesinde öğrenci olan Akif Ersu yönetimindeki 41 TH 348 plakalı aracı ile İstanbul ilinden Şile ilçesine seyir halinde iken Sofular köyü kavşağında virajı alamayarak kaza yapması neticesinde, araç sürücüsü Akif Ersu araçtan otoyol üzerine savrularak hayatını kaybetmiştir. Aynı araçta bulunan Mehmet Burak Albur ve Emre Mangal isimli öğrenciler ise yaralanmış olup, Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine sevk edilmişlerdir.

Kaza yerinde inceleme ve fotoğraf çekimi yapan olay yeri inceleme tim komutanının ayağı ile anlık bir hareket yaptığı basına yansıyan görüntülerden tespit edilmiştir. Personelin yaptığı hareketin meslek etik ilkelerine uygun bir davranış olmadığı değerlendirildiğinden konu ile ilgili idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2013 Cuma 11:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?