4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ataşehir'de dayakçı koca dehşeti

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde sabıkalı bir kişinin, 63 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi.

Olay sabah saat 04.00 sıralarında Ataşehir Atatürk Mahallesi Şeref Sokak 37 numarada bulunan 3 katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, daha önceden eşine uyguladığı şiddet yüzünden cezaevine giren cezaevinden yakın tarihte çıktığı öğrenilen Ali İncebacak (69), çocuklarının annesi olan eşi Kezban İncebacak'a (63) gece döverek işkence yaptı. Henüz bilinmeyen bir nedenle eşi ile tartışan katil zanlısı, Kezban İncebacak'ın başına önce sandalye ile vurdu, daha sonra eşinin bir gözünü çıkarıp burnunu kırdı. Ardından da mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldürdü. Eşini öldürdükten sonra polisi arayan zanlı Ali İncebacak, teslim oldu.

Polis tarafından teslim alınan katil zanlısı eş, sorgulanmak üzere Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürüldü.

Burada sorgulanan Ali İncebacak'ın, daha önceden eşine uyguladığı şiddet yüzünden hapse düştüğü, öğrenildi.

Cinayetin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, ceset üzerinde bir dizi incelemelerde bulundu. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede Kezban İncebacak'ın başına sandalye ile vurulduğu, bir gözünün çıkarıldığı ve bıçak darbeleri ile öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ceset, incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi bir minibüs ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Türkiye'de son zamanlarda kadın cinayetlerinde önemli bir artış gözleniyor

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2011 Çarşamba 10:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?