30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ataşehir'de haraç dehşeti: 4 yaralı

Ataşehir'de bulunan Nispet Restoran'ın müdüriyet katında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan silahlı çatışmada, aralarında restoranın işletmecisinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Hastanede kaldırılan işletmeci Yusuf Orhan, "Haraç istediler, vermeyince çatışma çıktı" dedi.

Alınan bilgiye göre, Ataşehir Bulvarı'ndaki Ata Plaza'nın 10. katında bulunan Nispet Restoran'da meydana gelen olayda, işletmeci Yusuf Orhan ile restorana gelen Engin Orak (29) ile Necmi Güner (36) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada silahlar çekildi. Yaşanan çatışmada Orak, Güner ve Orhan ile restoran çalışanı Hasan Cihan yaralandı.

Olayın ardından restorana çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Göğsüne ve bacaklarına 6 kurşun isabet eden Engin Orak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bacaklarından yaralanan Nemci Güner ve Hasan Cihan Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yusuf Orhan ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Engin Orak"ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Restoran işletmecisi Yusuf Orhan hastaneye sevki sırasında, "Haraç istediler vermeyince çatışma çıktı" dedi. Olay yerinde inceleme yapan polis, restoranda çalışan 10 kişiyi ifadelerine başvurmak üzere Acarlar Polis Merkezi'ne götürdü.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 16:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?