30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ataşehir'de Moğollar rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeş Kültürler Festivali" kapsamında sahne alan ünlü rock grubu Moğollar, hayranlarına 3 saatlik müzik ziyafeti çekti.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeş Kültürler Festivali" Küçükbakkalköy'de önceki gün start almıştı. Ünlü sanatçıların katılımıyla başlayan festivalde dün gece ünlü Rock grubu Moğollar sahne aldı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği festival alanını gezen ve standları ziyaret eden Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehirliler'e hitaben yaptığı konuşmada festivalin geleneksel hale getirileceğini ve her yıl aynı tarihlerde tekrarlanacağını ifade etti. Battal İlgezdi daha sonra festivalin organizasyonunu gerçekleştiren belediye personeline teşekkür etti.

Daha sonra Ataşehirlilere müzik ziyafeti sunan Moğollar grubundan Cahit Berkay, Ataşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinliklerine her zaman destek olacaklarını ve burada bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi.10 Ağustos'a kadar devam edecek olan festival kapsamında Hande Yener, Coşkun Sabah ve Hüseyin Turan gibi pek çok ünlü sanatçı konser verecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 16:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?