30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ataşehir'de öldüren kaza

Ataşehir'de aşırı hız ve hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Kaza nedeniyle ortalık savaş alanına dönerken, araçlar hurdaya döndü.

Kaza sabah saat 08.00 sıralarında Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şenol Güneş Bulvarı üzerinde seyir halinde olan, 34 AK 6308 plakalı otomobil iddiaya göre aşırı hız ve hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen 34 BS 4782 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ortalık savaş alanına dönerken minibüste olduğu öğrenilen ve ismi henüz tespit edilemeyen bir kadınla, Metin Kırman isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Yaralılar Mehmet Sefa, İlhan Yalçın ve Kamil Emre Şarklı ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çarpışmanın etkisi ile hurdaya döndü. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken, bir görgü tanığı, "Araçlar birbirini sollamaya çalışırken birden çarpıştılar. Araç diğerinin üzerine düştü" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 12:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?