3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Atatürk Havalimanı'nda bomba paniği

Atatürk Havalimanı İç Hatlar çıkışında taksilerin yolcu aldığı bölümde saat 11.00 sıralarında şüpheli bir valiz gören polisler güvenlik bandı çekerek araç bekleyen yolcuları çantanın etrafından uzaklaştırdı.

Bomba imha ekibinde görevli bir polis hiçbir özel kıyafet giymeden çantayı eliyle yokladı ve fermuarını açarak içini kontrol etti. Valizde bomba olmadığı, bir yolcunun unuttuğu anlaşılınca hayat tekrar normale döndü.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 09:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet küçük IP: 85.105.238.xxx Tarih : 15.09.2008 22:22:44

Şİmdi bu haberi yapan değerli gazeteci arkadasa soruyorum? Atatürk Havalimanı size ne ifade ediyor? Ben bir truzim acentesi yetkilisiyim. Atatürk havalimanı Uluslar arası bir liman değilmidir? Dünyada benim bildiğim tek tip bir bomba elbisesi var. Sizin bildiğiniz başka bir elbise çesidi varmı? Uluslararası havalimanına gelen turistlerin türkçe bilmesine gerek yok sanırım. Degerli bomba uzmanı arkadasimiz dünyada tek çesit ve model olan bu elbiseyi giydiğinde ülkemize gelen turistlerde nasıl bir intiba bırakacağını düşündünüzmü? Siz üzüm mü yemek istiyorsunuz yoksa bagcıyı mı dövmek istiyorsunuz? Ülkemizde truzim patlaması yaşandığı bir anda bu haberiniz bana çok taraflıca geldi. Umarım bu gerçekleride göz önüne alırsınız. Saygılarımla....