4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Atatürk Havalimanı'nda kaza

Taksiye binerken şoförün aniden hareket etmesi sonucu otomobilin altında kaldı.Ortadoğu, Balkanlar ve Türkiye'nin en büyük havalimanında dakikalarca ambulans gelmesi beklendi. 

Atatürk Havalimanı'nda kaza geçiren anne ve bebeğinin hali yürekleri dağladı.KKTC'den İstanbul'a gelen Yasemin Balkaya evlerine gitmek için taksiye bineceği sırada taksicinin aracını aniden hareket ettirmesi üzerine araç ile kaldırım arasına sıkıştı. Küçük kızı Dilan ile birlikte yere düşen Yasemin Balkaya dakikalarca caddede ambulansın gelmesini bekledi. Annesinin acılar içinde kıvranması babasının kucağındaki Dilan'ın da gözyaşları dökmesine neden oldu. 

Balkaya ailesi, bagajlarını taksiye yerleştirdikten sonra araca binmek için hareket etti. Aracın arka koltuğuna binmeye çalışan anne Yasemin Balkaya, taksicinin yolcuların araca bindiğini düşünerek otomobilini hareket ettirmesi üzerine dengesini kaybederek kızı Dilan ile birlikte düştü. Araç ile kaldırım arasına sıkışan Balkaya acılar içinde yerde yatarken kızının durumunu sordu. O sırada baba Mehmet Balkaya kızını kucağına alarak eşine kızını iyi olduğunu söyleyerek destek vermeye çalıştı. Bu sırada annesinin elini tutan küçük Dilan'ın gözyaşları etrafta olayı izleyenleri hüzünlendirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile birlikte Yasemin Balkaya kızı ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Taksi soförü Fahrettin Şahin ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Mehmet Balkaya taksi şoförünü suçladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 16:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?