3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Atatürk Havalimanı'nı birbirine kattı

Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından sınır dışı işlemleri tamamlanan ve ülkelerine gönderilmek üzere Atatürk Havalimanı'na getirilen Nijerya uyruklu M. I., Türkiye'yi terk etmek istemeyince zorluk çıkardı.


Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş B kapısından görevli polisler eşliğinde giriş yapan 23 yaşındaki M.I, burada üstündeki elbiseleri çıkararak bağırmaya başladı. Polis ekipleri tarafından kelepçe takılmak istenmesi üzerine, kendini yerden yere atan Nijeryalı bir türlü sakinleşmeyince polisler, tarafından Dış Hatlar giriş de bulunan silah teslim odasına alındı.



Olay yerine gelen çok sayıda polis dakikalarca bağırıp çağıran ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Nijeryalı genci ellerine kelepçe taktıktan sonra Havalimanı Emniyet Şube Karakolu'na götürdü. Nijeryalı gencin yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edilmesi bekleniyor. Dış Hatlar terminalinin en yoğun olan giriş kapısında meydana gelen olay nedeniyle içeri girmekte olan birçok yolcu meraklı gözlerle ne olduğunu anlamaya çalıştı.



Öte yandan sınır dışı edilen Nijerya'lı gencin uyuşturucu bağımlısı olduğu, Taksim ve civarında uyuşturucu madde satarken yakalandığı öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?