2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

ATM farelerine suçüstü

Beyoğlu'nda bir banka ATM'sinin kart bloğunu bıçakla kurcaladıkları tespit edilen 3 kişi suçüstü yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, mobese kameraları, Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde şüpheli 3 kişinin bir banka ATM'si üzerinde yer alan kart yuvasını bıçakla zorladıklarını tespit etti. Bunun üzerine görüntüleri izlemeye alan mobese polisi, merkezdeki kontrol paneli aracılığıyla kameraların objektiflerini olayın yaşandığı banka ATM'sine çevirdi. Olay, dana sonra aynı operatör tarafından Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Bunun üzerine olay yerine sevk edilen Motorize Yunus Ekipleri banka ATM'leri önünde konuşlanan şüpheli 3 kişiyi suçüstü gözaltına aldı. 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bir kişinin banka ATM'si üzerine yer alan kart bloğunu bıçakla karıştırdığı gözlenirken diğer 2 şüphelinin de ATM'ye işlem yapmaya gelen kişilerin şifrelerini öğrenmeye çalıştıkları gözlendi. 

Gözaltına alınan ve ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 kişi hakkında 6136 Sayılı 'Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet ve 'özel mülke zarar vermek' suçlarından haklarında işlem başlatıldı. Zanlılar sorgularının ardından Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 02:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?