30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

ATM'den para yatırırken çarptılar

Maltepe'de bir bankanın ATM'sine para yatırmayan çalışan Hayri Şen adlı vatandaşın, cepçi tabir edilen iki yankesici kadın tarafından 4 bin 900 TL'si çalındı. Hırsızlık anı kameralar tarafından tespit edildi.

Bir elektronik mağazasında işçi olarak çalışan Hayri Şen, patronunun verdiği parayı yatırmak için bankaya gitti. Bankanın içerisindeki ATM'lerin çalışmaması üzerine Şen parayı, dışarıda bulunan ATM yatırmak zorunda kaldı. Para yatırmak için işleme başlayan Şen'in bir süre sonra arkasında baş örtülü iki bayan da para yatırmak bahanesiyle sıraya girdi. Bayanlardan birisi Şen'in sağ cebinin bulunduğu yöne geçerek arkadaki bayanın parayı alabilmesi için kamufle etti. Saniyeler sonra arkadaki bayan el çabukluğu ile Şen'in sağ cebinden paraları el çekerek aldı.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerden sonra yankesiciler olay yerinden uzaklaştı. Polis kamera görüntülerinde tespit edilen iki bayanı her yerde ararken, olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Şen ise hemen polise başvurdu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?