6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Autoshow ziyaretçi rekoru kırdı

Autoshow 2004, CNR EXPO - Yeşilköy’de birbirinden ilginç rekorlara imza atıyor. 110 bin metrekare ile tarihinin en büyük alanında organize edilen Autoshow, açıldığı günden bu yana 3 günde 85 bin kişiyi ağırladı.

ITF - İstanbul Fuarcılık’ın organizasyonu ve Otomobil Distribütörleri Derneği’nin (ODD) verdiği tam destekle yine CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilen Autoshow, her gün birbirinden ilginç gösterilere de ev sahipliği yapıyor. Sadece otomobiller değil, firmaların düzenlediği şovlar ve fuara katılan mankenler de insanların ilgisini çekiyor. Olumsuz hava koşullarına rağmen halk, fuar alanının kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Pazar günü olması dolayısıyla tatil gününde insanların en büyük eğlencesi, Autoshow’u ziyaret edip hayallerin otomobillerine dokunmak oldu. 3 günlük toplamda ziyaretçi sayısı 85 bin kişiyi buldu.

Autoshow 2004’e 100’ün üzerinde firma 36 markası ile katılıyor. Mercedes, BMW, Hyundai, Volkswagen, Toyota, Citroen, Fiat, Volvo, Nissan, Alfa Romeo, Chrysler, Opel, Saab, Ford, Dacia, Daihatsu, Jaguar, Mazda, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Land Rover, Seat, Skoda, Subaru, Mini, Suzuki, Honda, Chevrolet, Kia, Mitsubishi, Audi, Proton gibi markalar bu sene fuara çok geniş bir ürün yelpazesiyle katılıyorlar. Bunun yanısıra ADR, CMS Jant, Trakya Cam gibi çok sayıda aksesuar firması da fuarın katılımcıları arasında yer alıyor. Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Autoshow 2004’de, birçok TV kanalı, dergi ve gazete de yerini aldı.

Fuarı ziyaret etmek için CNR EXPO-Yeşilköy’e Metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanırken, Taksim, Kadıköy, Mecidiyeköy ve Bakırköy’den İETT de otobüs seferleri düzenliyor. Bunun yanı sıra fuara özel araçları ile gelenler için de CNR EXPO’nun 7 bin 500 araç kapasiteli çok geniş bir otopark alanı bulunuyor. Otopark ücreti ise 24 saat sınırsız 7 milyon lira olarak belirlendi. 19 Kasım Basın & VIP günü olmak üzere 29 Kasıma kadar devam edecek olan fuar toplam 11 gün açık kalacak. Fuar hafta içi 12.00 - 22.00, hafta sonu ise 11.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Yine bilet fiyatları da hafta içi 8, hafta sonu ise 10 milyon lira olarak belirlendi. Fuarı toplam 500 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2004 Pazar 17:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?