30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Avcılar'da metrobüs kazası

Avcılar Şükrübey mevkiinde lastiği patlayan metrobüs, bariyerleri devirerek E-5 otoyoluna girdi. Metrobüs, iki otomobile çarptıktan sonra bariyere de çarparak durabilirken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İçerisindeki bir grup yolcuyla Zincirlikuyu'ndan Avcılar'a gitmekte olan metrobüs, Şükrübey mevkiinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Bariyerleri devirerek Avcılar istikametinde otoyola giren metrobüs, seyir halindeki iki otomobile çarptı. Metrobüs daha sonra yol üzerindeki bariyerlere çarparak durabildi. Yolcular arasında korkuya neden olan kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Metrobüs kullanılmaz hale gelirken, çarptığı iki otomobilde de hasar oluştu. Metrobüs sürücüsü, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Araçlarında hasar meydana gelen sürücüler ise, "Metrobüs Avcılar istikametine gidiyordu. Aniden lastiği patladı. Bunun üzerine bariyerleri geçerek yola çıktı. Biz de Avcılar yönüne gidiyorduk. Önce araçlarımıza çarptı. Daha sonra bariyere çarparak durabildi" diye konuştu.
Trafikte yoğunluğa neden olan kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 12:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?